18 - 31 май 2020, онлайн
Business English Express
150 лв.
Подобри основните си умения в бизнес комуникацията на английски за 2 седмици и изведи кариерата си на ново ниво
8 онлайн урока за 14 дни
Уроците са под формата на презентации и кратки видеа, като сам избираш, кога да учиш.
8 практически домашни
В края на всеки урок ще има писмено или устно домашно, за да практикуваш наученото.
Подкрепа от личен ментор
Ще имаш личен ментор, който ще проверява домашните ти, ще ти дава съвети и ще отговаря на въпросите ти.
Lesson 1. Self Presentation
Как да разкажеш за себе си на интервю за работа, конференция или друго професионално мероприятие. Как да представиш компанията или идеята си на потенциален инвеститор, клиент или партньор.

Lesson 2. Job Interview
Как да подготвиш отговори на най-често срещаните въпроси на интервю за работа.

Lesson 3. Business Letters
Как да пишеш вежливи, стегнати и добре структурирани имейли и писма на английски. Хитрини за ефективно водене на бизнес кореспондеция.

Lesson 4. Meetings
Лексика и съвети за вътрешни и външни срещи. Как да водиш записки по време на работни срещи (meeting minutes). "Small talk" преди и след срещата.

Програма на курса
Lesson 5. Negotiations & Discussions
Как да изразиш гледната си точка. Как да убедиш събеседника. Как да спориш вежливо.

Lesson 6. Telephone Calls
"Cheat sheet" с лексика за всички видове телефонни разговори. Как да преодолееш страха. Какво да правиш, ако не разбираш, какво казват.

Lesson 7. Presentation Skills
Как да напривиш интересна презентация. Как да държиш вниманието на аудиторията. Как да се подготвиш.

Lesson 8. Business Networking & Small Talk
Как да завържеш разговор. За какво да говориш с непознати хора. Как да се запознаваш по време на конференции и други професионални събития. Лексика, готови "conversation starters" и психологически похвати.

Как работи?
Регистрираш се за курс и получаваш потребителско име и парола за достъп в учебната платформа. Попълваш анкета за себе си и ни разказваш за своята цел в ученето на английски.

4 пъти на седмица в платформата ще се отваря нов урок. Уроците са под формата на интерактивни презентации и кратки видеа. Разглеждаш ги, когато и където ти е удобно.

Заедно с урока получаваш писмено или устно домашно задание. Разработването му ще ти отнема между 30 и 60 минути, като ще имаш 4 дни, за да предадеш всяко домашно.

Менторът проверява заданията ти, коригира грешките и ти дава обратна връзка. Конмуникираш с ментора през месинджър в платформата, където можеш да задаваш въпроси. Менторът следи за твоята дисциплина и мотивация.
1.
2.
3.
4.
Запиши се за курс
За да участваш в курса следва да попълниш регистрационната форма и да заплатиш таксата за участие по банков път или с карта през myPos.
Tilda Publishing
Business English Express
Натискайки бутона ти декларираш, че си запознат и се съгласяваш с правилата и условията и си съгласен данните ти да бъдат съхранявани спрямо правата на лицата по защита на личните данни
150 лв.
FAQ
Какво е необходимото ниво на владеене на английски език?
Тъй като всичките материали на курса са на английски език, е препоръчително участниците да имат познания по английски език, отговарящи на ниво В1-В2 (intermediate) съгласно Европейската езикова рамка.

Необходимо ли е да живея в определен град, за да участвам в курса?
Не, поради своя изцяло онлайн характер, ти можеш да участваш в курса, независимо от твоето местоположение или местоживеене.
Мога ли само да получавам материали по заданията, без да разработвам и изпращам отговори на същите?
Да, но тогава ще изпуснеш основната полза на курса - възможност да закрепиш на практика получената теоретическа информация и да получиш обратна връзка и полезни съвети от ментора.

Как да се запиша за участие в курса?

За да се запишеш, моля, попълни формата за участие и плати такса за участие.