Научи всички времена в английския език за 1 седмица
Събери уликите и разкрий престъплението!
Онлайн курс - загадка по английска граматика
Преди два дни висшето общество на Ню Йорк бе разтърсено от новината за извършено убийство...

Мислиш, че ученето на английска граматика е скучно? Тогава пробвай нещо различно - онлайн курс по английски в изцяло нов формат, под формата на игра - загадка! The Tenses Mystery е детективска история, която ти предстои да разгадаеш! Как ще направиш това ли? Единственото, което ти е нужно да използваш и упражняваш 12 глаголни времена и условни наклонения на английски, и да събереш необходимите ти улики.
Този курс е за теб, ако:
Владееш английски на средно ниво, но изпитваш трудности при използването на глаголните времена. Разбираш и можеш да използваш simple и continuous, но не се справяш с perfect и perfect continuous. Искаш веднъж завинаги да се научиш как да използваш глаголните времена правилно, но не знаеш как да направиш това.
Изобщо не разбираш какво е и как да използваш условните наклонения. Не знаеш с какво zero conditional се отличава от first и second и каква форма да използваш, когато искаш да опишеш мечтите си или възможности, които си пропуснал.
Работиш много и нямаш време за посещаване на курсове или занятия с преподавател. Имаш нужда от максимални и бързи резултати за кратко време.
Мислиш, че ученето на английски задължително е свързано с правенето на скучни упражнения и преводи, и затова все го отлагаш.
Обичаш да разплиташ загадки и да разрешаваш мистерии и детективски истории.
Искаш да прочетеш книга на английски, но все не ти остава време затова.
Как работи?
След като се регистрираш и заплатиш такса за участие, щеполучиш потребителско име и парола за достъп до онлайн платформа с учебни материали. Достъпът до платформата е 24/7, като по този начин ще можеш да се занимаваш с английски в удобно за теб време.
Детективска история
В началото на курса ще разбереш кой е станал жертва на убийство и ще се запознаеш с всички заподозрени. Твоята задача ще е да събереш всички улики и подсказки, и да разкриеш престъплението!
Всички знания в 4 урока
В 4 урока представени под формата на презентации ще научиш всичко за 12-те глаголни времена и 4-те форми на условно наклонение, както и ще разбереш как да използваш правилно наученото.
8 теста + практика
След всеки урок ще ти предложим 2 теста за проверка на наученото и няколко варианта на креативни задания за самостоятелна практика (по твое желание).
8 подсказки
За всеки успешно завършен тест с резултат не по-малко от 75% ще получаваш по една подсказка. Ако успееш да събереш всички подсказки ще можеш да разрешиш загадката.
Запиши се!
Можеш да платиш по удобен за теб начин чрез ePay, PayPal или чрез банков превод.
След като получим направеното плащане, ще получиш потребителско име и парола за достъп на и-мейла използван при регистрацията.
The Tenses Mystery
Курс за глаголните времена в английския език
70 лв.
  • 4 урока във формат презентации
  • 8 теста за проверка на знанията
  • Креативни задания за самостоятелна практика
  • 3 месеца достъп до учебните материали
ЗАПИШИ СЕ
Запиши се за The Tenses Mystery
Натискайки бутона ти декларираш, че си запознат и се съгласяваш с правилата и условията
Имаш въпроси?
Кой може да участва в курса?
Всеки човек, навършил 18 годишна възраст.
Какво е минималното ниво на владеене на английски?
Всички материали включени в курса са на английски език. Минималното препоръчително ниво на владеене на английски е ниво Intermediate (B1-B2).
Какво е необходимо за участие в курса?
За участие в курса е необходимо да разполагаш с компютър с интернет достъп. И това е всичко! След като получим плащането на таксата за участие ще ти изпратим потребителско име и парола за достъп до нашата учебна платформа, през която ще имаш достъп до всички учебни материали.